Logo

Lammesteg med persille 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1-1 ½ kg lammebov
friskkværnet peber
1 bundt persille
1 fed hvidløg
½ dl bouillon/vand
Sauce:
4 dl stegesky
1-2 spsk hvedemel
kulør
salt og peber

Tænd ovnen på 250ºC.
Stik med en spids kniv dybe huller ind ved benet. Fyld persille og evt. lidt knust hvidløg i hvert hul .
Læg køllen med den flade side opad på risten over bradepanden. Rids evt. fedtet i tern. Gnid stegen med salt og peber.
Sæt stegen på nederste ribbe i ovnen, og lad den brune i 15 min.
Hæld kogende væske ved, og dæmp varmen til 150ºC. Vend køllen og vidersteg i 1 ¼ - 1 ½ time.
Hæld skyen fra og lad stegen trække ca. 15 min. i den slukkede oven.
Skum skyen for overflødigt fedt. Ryst lidt vand og hvedemel til jævning, og hæld det i den kogende sky ved konstant piskning.
Kog saucen 5 min og smag til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 760 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her