Logo

Glaseret skinke - enkel

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 stor skinke
Glasur af (mængde skal afpasses skinkens størrelse):
⅓ del sennep
⅔ brun farin
1 sjat whisky
 
Glasuren røres sammen og fordeles på skinken, der placeres i et ovnfast
fad.
Skinken sættes i en forvarmet ovn og steges efter størrelsen.
En god, stor skinke på ca. 2 ½ kg skal have ca. 2-2 ½ time i ovnen ved 180-200ºC.
Det fedt og glasur, der løber af skinken, kan med fordel dryppes over den igen.
Den brune farin i glasuren giver et sprødt knasende lag og en god sødlig
kontrast til grønlangkålen, som egner sig fortrinligt til denne ret.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.315 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her