Logo

Chokoladekagen den lette

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g margarine
400 g sukker
5 æg
40 g kakao
400 g hvedemel
3 tsk bagepulver
1 tsk vaniljesukker
1 dl mælk
1 dl kogende vand
 
Margarine smeltes og røres blødt sammen med sukker.
Æggene i et ad gangen.
Kakao røres i.
Hvedemel, bagepulver og vaniljesukker røres stille i og vand og mælk med.
Bagetid:  1 time. ved ca. 175ºC.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.747 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her