Logo

Råmarineret tun med oliven og parmesansalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Råmarineret tun med oliven og parmesansalat

4 pers.

 

400 g fersk tun
1 citron
1 pk rucola
20 grønne oliven
3 spsk frisk basilikum
2 spsk olivenolie
80 g parmesan
½ tsk havsalt
½ tsk peber

Skær fisken i tynde skiver og læg den på et fad, pres citronsaft over og marinér i 10 min.
Vask salaten og bland med oliven og hakket basilikum.

Hæld olivenolie over.
Anret fisken på tallerkener, tilføj salaten og pynt med parmesan i tynde skiver.

Krydr med salt og peber.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.090 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Statsministeren får job i udlandet siger rygterne.
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her