Logo

Sprængt svinekam med aspargesfrikassé

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1500 g svinekam uden svær
4 spsk salt
1 spsk sukker
1 gulerod
1 løg
10 sorte peberkorn
500 g friske grønne asparges
25 g smør
25 g hvedemel
3 dl suppe fra kødet
1 dl fløde 13%
salt og peber
1 bakke brøndkarse

Gnid kødet med salt og sukker og læg det i en plastpose i køleskab i 2 døgn. Vend posen af og til.
Skyl kødet. Kom det i en gryde med kogende vand så det lige dækker. Bring det i kog, og fjern skummet.
Tilsæt de rensede urter og peberkorn.
Smag på suppen efter 10 minutter; er den meget salt skiftes vandet.
Kog ved lav varme under låg ca. 1 time.
Bruges stegetermometer skal centrumtemperaturen være 65ºC, så er kammen færdig.
Tag kødet op, og lad det hvile tildækket i ca. 20 minutter, mens frikasséen laves.
Skær aspargeserne i passende stykker.
Smelt smørret og pisk melet i.
Spæd med suppen til passende konsistens.
Tilsæt fløde, og lad det koge igennem.
Kom aspargeserne i, de skal have 4-5 minutter.
Smag til og vend klippet brøndkarse i lige inden servering.
Skær kødet i tynde skiver.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 799 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her