Logo

Salat af blå druer og valnødder

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Salat:
⅓ hoved icebergsalat
⅔ hoved radicchio
150-200 g blå druer
50 g valnødder
½ bakke sukkerærteskud
½ agurk
Et lille bundt hakket persille.

Dressing:
½ citronsaft
5 spsk olivenolie
1 tsk dijonsennep
2-3 spsk sukker
½ tsk salt
½ tsk friskkværnet sort peber

Dressing:
Pres saften af en halv citron og kom den i et krus, kom olien, sennep og salt i og rør rundt til dressingen bliver tykkere (gør den ikke det, tilsættes mere olie).
Smag til med sukker, salt og peber. Kom så meget sukker i, at dressingen ikke er sur.

Salat:
Snit iceberg og radicchio i strimler, halvér vindruerne og pil kernerne ud, knus valnødderne groft i hånden, skær agurken igennem på langs og skrab kernerne ud med en teske - skær så agurken i skiver, skær sukkerærteskuddene over i passende lænde. Hak evt. persille.
Kom det hele i en skål og bland det godt sammen med dressingen.
Serveres som tilbehør til fx. Laksesteaks med hvidvins-basilikum sauce.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.227 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her