Logo

Spaghetti Bianca 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

600 g kalvekød i strimler (skåret af inderlår, klump, tyksteg eller flanksteak)
1 spsk olivenolie
1 fed hvidløg
2 kviste timian
2 kviste rosmarin
1 stk citron revet skal af og saften af den halve
4 spsk cremefraiche 38%
2 bdt forårsløg i strimler
Parmesan revet eller høvlet
500 g spaghetti tørret

Kog pastaen som anvist på emballagen.
Hvidløgsfedet og krydderurterne hakkes groft og ristes på en varm
pande i olivenolien.
Tilsæt kødstrimlerne og rist også dem kraftigt.
Tilsæt citronsaft og reven citronskal.
Lad det hele koge ind i ca. 1 minut.
Tilsæt cremefraiche og de snittede forårsløg.
Vend den kogte spaghetti ned i saucen og servér straks.
Kom evt. reven eller høvlet parmesanost over.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 568 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit spiser du oksekød til aftensmad?
Effektiv reklame - klik her