Logo

Galopkringle - Marie's

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Galopkringle - Marie's

Hurtigt bagværk til den utålmodige, men kringlen skal spises kort tid efter den er bagt; bagværk af bagepulverdeje bliver kedelige allerede efter nogle timer.

 

500 g hvedemel (ca. 8 dl)

1 ½ spsk bagepulver

175 g smør

125 g sukker (ca. 1 ½ dl)

2 æg

2 ½ dl mælk

50 g hakket sukat

50 g hakket pomeransskal

75 g rosiner

Til pensling: Æg, tesukker og hakkede mandler

 

Bland bagepulver i hvedemelet og findel smørret heri.

Tilsæt sukker og rør mælken og de sammenpiskede æg i sammen med hakket sukat, pomerans­skal og rosiner.

Rør dejen sammen.

Form dejen til en kringle med to spiseskeer på bagepapir lagt på bagepla­den.

Pensl med æg og drys te sukker og hakkede mandler på.

Bag kringlen ved 200°C i 25 minutter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 4.726 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her