Logo

Pebermynte pastiller 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 stor pastoriseret æggehvide
500 g flormelis
Pebermynteessens/olie
 
Æggehviden piskes let og flormelisen kommes i.
Smag til med pebermynteessensen/olien.
Dejen rulles med en kagerulle ud til ca.  ½ cm. tykkelse og stikkes med en
snapse glas. Fortsæt processen til der ikke er mere dej.
Stil pastillerne på en plade til dagen efter, gerne køligt.
Kom derefter pastillerne i en lufttæt dåse.
Hold dem køligt p.g.a. holdbarheden.


Tips: Kan pyntes med en dråbe smeltet chokolade eller hel overtrækkes.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 879 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Copenhagen Pride have skattepenge?
Effektiv reklame - klik her