Logo

Sildefrikassé - Marie's

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

En ret som var meget almindelig før i tiden, da sild også var billig mad. Her kan det anbefales at bruge sildefileter.

 

Til 4 personer

¾ kg sildefileter

3-4 gulerødder (300 g)

2 persillerødder (ca. 300 g)

300 g små grønne bønner

150 g bælgede ærter

3 spsk smør

3 spsk hvedemel

½ liter af grønsagsvandet

salt og peber

1 bdt persille

 

Skær de skrællede, skyllede gulerødder og persillerødder i små terninger og del bønnerne.

Kog grønsagerne møre i letsaltet vand.

Tag dem op og hold dem varme.

Del hver sildefilet en gang, lad dem koge få minutter i grøn­sagsvandet.

Tag dem op med en hulske og anret på et varmt serveringsfad.

 

Sauce: Smelt smørret og rør det sammen med melet.

Spæd med grønsagsvan­det og lad det koge igennem nogle minutter.

Bland grønsagerne i og smag til med salt og peber.

Hæld det over silde­stykkerne og drys med hakket persille.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 683 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her