Logo

Pighvar og østers, røgede saltmandler, majroe og grønt æble

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

 
Nuancerne i denne ret er meget skrøbelige.
Bag pighvarren ved 130°, til den lige sætter sig. Læg oven på pighvarren en Venø østers rullet i lardo, og som lige er varmet i en salamander ­den bliver glasagtig og smelter en anelse uden at have den fedt-fede smag. Riv grønt æble, Granny Smith, i julienne over østersen, læg røgede saltede mandler på. Tilbered endnu en skum lavet på grønt æble og majroe ved igen at saftpresse majroe og æble direkte ned i en citronsaft og øjeblikkeligt filme det, så der ikke kommer lys til, og faNen deNed ødelægges. Tilsæt saften lidt smør og blend ved svag varme skummet op med en håndmixer, så der kommer luft i. Pynt retten med skovmærker.
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 605 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her