Logo

Lammefrikadeller med oliven

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g hakket lammekød
1 æg
1 spsk hvedemel
1 dl mælk
80-100 g pimento-fyldte oliven
2 fed hvidløg
bredbladet persille

Rør 500 g hakket lammekød med 1 æg, 1 spsk hvedemel, 1 dl mælk, salt og peber.
Blend 80-100 g pimento-fyldte oliven med 2 fed hvidløg og kom
blandingen i kødet.
Lad farsen hvile et par timer i køleskab, før den steges som mellemstore
frikadeller.
Drys bredbladet persille over anretningen og server råstegte kartofler
og salat til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 912 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Kongehusets vederlag øges fra 126,5 til 143,8 mil. kroner. Altså en stigning på 17,3 mil. kroner.
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her