Logo

Verdens bedste kartoffelsalat 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

(kold)
 
½ liter cremefraiche 18%
3 spsk mayonnaise
4 tsk bearnaise-essens
ca. 5 spsk sukker
lidt salt
hakket persille/ purløg
1 ½-2 kg kartofler
Pynt: purløg/persille og tomat i både
 
Kartoflerne skrælles/skrabes og koges i letsaltet vand.
Afkøles og skæres i passende stykker.
Dressingen røres af de øvrige indgredienser.
Kartoflerne vendes i, og salaten pyntes med tomatbåde og drys af purløg/persille. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,4 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.633 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her