Logo

Tarteletter med høns i beurre blanc

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

6 tarteletter
½ stort skalotteløg
1 dl hvidvinseddike
2 dl hvidvin
75 g sukkerærter
200 g kogt hønsekød
25 g purløg
150 g smør

Skalotteløg hakkes fint og koges med hvidvinseddiken, indtil eddiken er kogt næsten ind.
Tilsæt hvidvin og lad den koge halvt ned.
Det kolde smør skæres i tern og tilsættes hvidvinen under piskning.
Sukkerærterne snittes fint og blancheres.
Purløg snittes fint, hønsekød skæres i tern.
Når hvidvinen er tilsat smør, vendes høns og sukkerærter i.
Purløg vendes i som det sidste, herefter må det ikke koge, da purløgene ellers bliver brune.
Tarteletterne varmes i ovnen ved 200°C med bunden opad.
Kan også varmes på brødrister.
Når tarteletterne er varme, hældes fyldet i og der serveres.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 490 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Statsministeren får job i udlandet siger rygterne.
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her