Logo

Okse- og grønsagssuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Okse- og grønsagssuppe

1,5 l vand

1 squash

3 gulerødder

4 kartofler

hakket oksekød, max 10 %

1 løg

1 dåse hakkede tomater,

salt, hvid peber

hvidløgspulver

½ g safran

hakket persille

græsk yoghurt, max 10 %.

drys gerne reven ost, max. 10%, over den færdige suppe

Skræl squashen og riv den groft.  Lad den koge i vandet.

Tilsæt salt og krydderier.

Riv gulerødderne og kartoflerne groft, og lad dem koge med i ca. 10 min.

Bland det hakkede kød med tomater, salt og peber, og lad blandingen koge med i suppen.
Smag yoghurten til med safran, hvidløgspulver, persille, salt og peber.

Servér suppen med en skefuld safranyoghurt i hver portion.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (6 stemmer)
Siden er blevet set 3.321 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her