Logo

Marmorkugler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

18 hele mandler eller halve valnødder
60 g mørk chokolade i små stykker
60 g hvid chokolade i små stykker.
 
Stil en cocktailpind i hver nød.
Den mørke og den hvide chokolade smeltes hver for sig i vandbad i to skåle.
Rør til chokoladen er glat.
Fyld en ske med mørk chokolade og en anden med hvid.
Dyp den øverste halvdel af nødden i mørk chokolade.
Den nederstehalvdel af nødden vendes i hvid chokolade.
Stik cocktailpinden fast i en appelsin eller grapefrugt, hvor der er
skåret lidt af, så den kan stå fast, mens chokoladen størkner.
Kan opbevares i en dåse med låg i køleskab i op til 1 uge.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 623 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her