Logo

Dildgravade sild / dillgravade ström­mingsfileter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g strømming/sildefileter
100 g groft salt
Marinade:
½ dl lagereddilæ
2 dl vand
150 g sukker
10 stk hvid peberkorn, groft knuste
10 stk allehåndekorn, groft stødte
2 bundter dild, hakket
3 rødløg i skiver
 
Fileterne blandes med det grove salt og ligger koldt i 2 timer.
Skylles, løber af og skindet fjernes.
Marinaden koges og kø­ler af.
I en krukke lægges fileterne med dild og rødløg imellem og marinaden hældes over.
Færdige efter 1 døgn, holder meget længe, men får sjældent lov at stå.
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 862 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her