Logo

Pasta med tun og røget hellefisk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 personer

250 g grøn båndspaghetti
1 dåse tun i vand
200 g røget hellefisk
250 g champignon
15 g margarine
4 store tomater
1 ½ dl cremefraiche 18%
1 dl mælk
2 æg
75 g reven parmesanost
1 bundt persille
1 fed hvidløg
salt og peber

Kog pastaen efter anvisning på pakken. Læg halvdelen i et smurt ovnfast fad. Skær hellefisken i tynde strimler og del tunfisken i små stykker. Læg de to slags fisk ovenpå pastaen og fordel resten af pastaen henover fisken.

Rens champignon, skær dem i skiver og svits dem i margarine. Skær tomaterne i skiver, fordel champignon og dernæst tomater ovenpå pastaen.

Bland cremefraiche, æg, parmesanost, mælk, hakket persille og knust hvidløg sammen og krydr med salt og peber.

Hæld æggemassen over retten og sæt den i ovnen ved 200° i 25-30 minutter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 1.547 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her