Logo

Røget Laksemousse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

200 g røget laks ( evt. rester )
1 ½ dl fløde
1 ½ dl pisket fløde
tabasco eller cayennepeber
hvid peber

Sauce :
½ dl mayonnaise
lidt vand
3-4 spsk hakket basilikum eller dild

Pynt:
lakserogn
dildkviste
citronbåde

Blend laksen. Tilsæt fløden og kør det glat i yderligere 15 sek. Tilsæt pisket fløde og bland det hele grundigt.

Krydr med nogle dråber tabasco eller cayennepeber og lidt nymalet hvid peber.

Rør lidt vand i mayonnaisen. Tilsæt basilikum eller dild.

Hæld lidt sauce på hver tallerken. Læg med en ske dyppet i varmt vand, 2-3 ”æg” af mousse midt på tallerknen. Pynt med lakserogn, dildkviste og citronbåde.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.871 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her