Logo

Friterede hyldeblomster 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

30-40 klaser hyldeblomster med lang stilk (for ikke at brænde sig)
 
Bruger en 2 liter kasserolle og fyld halvt med vindruekerneolie.
Opvarmes til den bruser omkring den anden side af en tændstik.
Hold i stilken og dyp - en ad gangen - i en pandekagedej.
Lad kort dryppe af og stik blomsterne i gryden med olien og slip. Stilken stikker op og blomsterne svømmer og friteres, til de er smukt bru­ne.
Det tager ca. 30 sekunder. De tages op og dyppes i flormelis og serveres.
De fleste kan godt spise 4-6 stykker, selv om de ligner stegt blomkål.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 287 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her