Logo

Lammepie

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Dej:
125 g margarine
200 g hvedemel
1 knsp.salt
2-3 spsk koldt vand

Fyld:
300 g fårefars
1 spsk olie
1 løg
½ tsk salt
groftkværnet peber
1 fedpresset hvidløg
4 tomater
100 g fetaost
50 g sorte oliven
6 æg
2 ½ dl mælk

Margarinen smuldres i melet.
Salt og vand tilsættes, og dejen æltes hurtigt sammen.
Hviler i køleskab ca. 1 time.

Fyld:
Kødet brunes i en gryde i olien.
Løget skæres i terninger og brunes med.
Krydres med salt, peber og knust hvidløg og tages af varmen.

Tomaterne skæres i skiver.
Fetaost skæres i terninger.
Oliven udstenes evt.

Dejen rulles ud i en tynd plade og en tærteform beklædes hermed.
Bunden prikkes med en gaffel og forbages ca. 15 min. ved 200ºC.

Kødfyldet fordeles i den forbagte bund.
Fetaost, tomater og oliven fordeles over kødfyldet.
Æg og mælk piskes sammen og hældes over.

Stilles i ovnen ca. ½ time ved 200ºC.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 829 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her