Dej:
125 g margarine
200 g hvedemel
1 knsp.salt
2-3 spsk koldt vand
Fyld:
300 g fårefars
1 spsk olie
1 løg
½ tsk salt
groftkværnet peber
1 fedpresset hvidløg
4 tomater
100 g fetaost
50 g sorte oliven
6 æg
2 ½ dl mælk
Margarinen smuldres i melet.
Salt og vand tilsættes, og dejen æltes hurtigt sammen.
Hviler i køleskab ca. 1 time.
Fyld:
Kødet brunes i en gryde i olien.
Løget skæres i terninger og brunes med.
Krydres med salt, peber og knust hvidløg og tages af varmen.
Tomaterne skæres i skiver.
Fetaost skæres i terninger.
Oliven udstenes evt.
Dejen rulles ud i en tynd plade og en tærteform beklædes hermed.
Bunden prikkes med en gaffel og forbages ca. 15 min. ved 200ºC.
Kødfyldet fordeles i den forbagte bund.
Fetaost, tomater og oliven fordeles over kødfyldet.
Æg og mælk piskes sammen og hældes over.
Stilles i ovnen ca. ½ time ved 200ºC.