Logo

Marinade - Indisk yoghurt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Hvis du kan lide krydret mad, er dette en vidunderlig marinade til kylling, lam og fast lys fisk såsom torsk eller havtaske. Passer til ca. 900 g kød eller fisk.
 
8 spsk yoghurt naturel
3 fed hvidløg, knust
2,5 cm frisk ingefær, skrællet og fintrevet
saften fra ½ citron
2 tsk stødt gurkemeje
4 grønne kardemommebælge, let knust
1 tsk stødt spidskommen
1 tsk stødt koriander
¼ tsk cayennepeber
½ tsk salt
 
Bland alle ingredienserne sammen og brug det, du finder nødvendigt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.276 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her