Logo

Grillet kyllingebryst med vinøs sauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 kyllingebryster
2 spsk smør
1 dl Marsala el. sherry
½ dl piskefløde
salt og peber

Smelt smørret i en pande, og brun kyllingestykkerne hastigt. Stil dem derefter under grillen, og steg dem færdige - ca. 3 min. på hver side.
Kom Marsalaen i panden, og lad den koge ind til det halve (det går hurtigt på en pande).
Jævn saucen med piskefløde, og smag til med salt og peber.

Serveres med en god pikant salat, gerne med fennikel eller endivie salat, og råstegte kartoffelbåde.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.792 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her