Logo

Beghusets peberbøf med sauterede peberfrugter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Denne opskift på lækre peberbøffer lavet på oksemørbrad laves med sauce, ovnbagte kartofler med frisk timian og garniture i form af julesalt og tre slags peberfrugt. Et helt lille festmåltid.

 

4 Stykker oksemørbrad  180 g  
 
Sauce: 
1 Løg 
4 dl Piskefløde 
1 tsk Dijonsennep 
1 spsk Madagascar peberkorn friske -eller i lage. 
 
Kartoffel: 
4 st Bagekartofler 
100 g Smør 
1 bundt Frisk timian  
 
Garniture: 
5 Julesalat hoveder 
1 Rød peberfrugt 
1 Grøn peberfrugt 
1 Gul peberfrugt 
Smør/olie 
       
Bøfferne steges, så de er rosa.
Sauce: Løget hakkes og steges i olie, så det er brunt, fløden hældes på og det koges i ca. 15 minutter.
Dette blendes og hældes tibage i en gryde, hvori Dijinsennep, salt og peberkornene er blevet ristet af.
Koges igennem og er klar til servering.
Kartoffel: Kartoflerne skrælles og skæres i skiver på ca. 1 mm.
Vendes i det smeltede smør, krydres med salt, peber og timian, kommes op i en smurt kokotte eller et fad og bages i ovnen i ca. 45 minutter ved 200°C.
Julesalat: Der tages 16 store blade fra, og disse steges i smør og krydres med salt og peber.
Resten blancheres i vand i 10 minutter, krydres med salt og peber og sættes i en smurt kokotte eller et fad og bages i 15 minutter ved 200°C.
Sauteret peber: Peberfrugterne skæres i tynde strimler og steges i en lille smule olie, til de er møre.
Hver bøf anrettes på en rede af julesalatblade, og pebersauteen fordeles udenom.
Afslut med saucen, og giv ovnbagt kartoffel og julesalat til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.582 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her