Logo

Lam i fad

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Personer: 4

1.250 kg Lammebov
1 l Vand
3 tsk Salt
1 tsk Peber
2 Hakkede løg
1 ds Asparges ca. 275 g
1 dl Fløde
1 Æggeblomme
Hakket persille
90 g Hvedemel

Kødet deles i serveringsstykker, koges op og suppen skummes. Der krydres med salt og peber og de hakkede løg, og lagen fra aspargesen tilsættes. Koges ved svag varme, til kødet er mørt. Det tages op og holdes varmt. Suppen jævnes med en meljævning og koges i ca. 10 min. Saucen legeres med en æggeblomme udrørt i fløde. Aspargesen anrettes over kødet, saucen hældes over, og der pyntes med hakket persille. Der serveres kogte kartofler til.
Tilbredningstid: Ca. 1 ½ time.
--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.066 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her