Logo

Borsjtj fra Ukraine

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Helt rolig: Man behøver ikke at kunne udtale navnet på denne østeuropæiske specialitet for at forelske sig i den. Når der serveres smetana (cremefraiche) til kommer retten fra Ukraine


Helt rolig: Man behøver ikke at kunne udtale navnet på denne østeuropæiske specialitet for at forelske sig i den. Når der serveres smetana (cremefraiche) til kommer retten fra Ukraine.

 

700 g hvidkål

150 g løg

2 spsk olie

400 g kartofler

1 tsk kommen

1,25 l grønsagsbouillon

1 glas rødbeder (i skiver, 330 g drænet vægt)

200 g flæskesteg, tykke skiver til pålæg

salt, peber

1 spsk dild, fintsnittet

125 g cremefraiche 9 %

*

 

Hvidkål skæres i smalle strimler.

Løg skæres i smalle strimler, som svitses let sammen med kålen i 2 spsk olie ved middel varme.

Kartofler skrælles, skæres i 2 cm store terninger og tilsættes.

1 tsk kommen og 1,25 l grønsagsbouillon kommes i gryden.

Det hele bringes i kog. lad suppen koge i 20 minutter.

5 minutter før afslutningen af kogetiden kommes 1 glas rødbeder i suppen.

Flæskesteg skæres i strimler og kommes i suppen.

Det hele krydres med salt, peber og 1 spsk fintsnittet dild.

Cremefraiche røres glat med lidt salt og peber og serveres til suppen.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,6 (5 stemmer)
Siden er blevet set 3.049 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her