Logo

Vanillecreme 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ l. mælk
½ stang vanilje
5 æggeblommer
125 g sukker
25 g hvedemel
25 g majsstivelse
 
Varm mælk og flækket vaniljestang langsomt op.
Tag gryden fra varmen og køl mælken lidt af.
Pisk æggeblommer og sukker lyst og rør de to slags hvedemel i.
Tag vaniljestangen op af mælken og rør og rør mælken i æggeblandingen.
Hæld cremen tilbage i gryden og varm den langsomt op under omrøring til
den jævner.
Kog saucen 1 minut under omrøring.
Hæld cremen i en skål, læg film eller folie over og køl den af.
Pisk cremen igennem inden den bruges.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.541 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her