Tærtebund:
100 g kvark
100 g blødt smør
150 g hvedemel
Creme:
3 små peberfrugter
2 stk skalotteløg
200 g flødeost
3 dl piskefløde
1 spsk dijonsennep
Tærtebund:
Normalt skal en madtærtebund forbages i ovnen, men denne bund med kvark er langt nemmere, fordi den blot rulles ud, lægges i formen og fyldes, hvorefter den bages samtidig med tærtefyldet.
Kvark, smør, hvedemel og et lille drys salt æltes godt sammen og hviler ½ time på et køligt sted.
Dejen rulles ud og kommes i en smurt tærteform.
Creme:
Peberfrugterne skæres igennem, kernerne tages ud, og kødet skæres i fine tern. De blancheres i vand og kommes i en sigte, så vandet kan løbe fra.
Løgene pilles og hakkes fint.
Flødeosten røres med løg og piskefløde og smages til med sennep, salt og peber.
Peberfrugterne vendes til sidst.
Fyldet hældes i tærtebunden, og den bages i ovnen ved 160° i 30-40 minutter.