Logo

Marineret røget sild ♥

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 port.
150g røget sild med ben
 
Marinade:
½ spsk vineddike
½ nip salt
1 nip sort peber
1 tsk vand
¾ spsk olie
¼ stk rødløg
evt. purløg
 
Rens og fileter fisken og læg den i en skål.
Hæld marinaden over og lad den stå 2-3 timer eller nat­ten over.
Hak rødløg og evt. purløg fint og drys det over fisken, før den serveres.
Server med brød og kogte kartofler og en rå­kostsalat, slut af med en frugt.
 
Næringsindhold i 1 portion røget sild, 3 mellemstore kartofler, en stor portion råkostsalat, 2 stykker knækbrød med blød plantemargarine, 1 skive ost (30+/17% fedt) og 1 moden pære
kJ 2550, kcal 610, fibre 10,6g, fedt 20,9g (30E%), mættet fedt 5,7g, flerumættet fedt 7,6g, P/S 1,3, kolesterol 86 mg.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,6 (7 stemmer)
Siden er blevet set 1.342 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her