Logo

Spegesild med tomatpuré

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Fileterne af godt udvandede spegesild skæres i passende stykker, og lægges i en skål. De overhældes med en marinade af 2 dl tomatpure udrørt med 4 spsk sukker og smagt til med sherry. Marinaden bør stå i ca. 2 timer inden den hældes over; spegesilden skal ligeledes stå et par timer i marinaden inden den serveres med et godt lag løgringe.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 200 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her