Logo

Skrædderdyppelse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g røget flæskesnitte
150 g løg
4 dl mælk
25 g hvedemel
1 kg kartofler

Kartoflerne skrælles og sættes til at koge. Flæsket skæres i tern og steges. Lidt af fedtet hældes fra, og løgterningerne hældes ved. Når flæsk og løg er færdigstegte hældes evt. overskydende fedt fra, lidt hvedemel røres i og derefter spædes med mælk. Saucen koger ind til en passende lind konsistens.
Dyppelse serveres til nybagte kartofler, evt. sammen med græskar eller rødbeder.
--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.684 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her