Logo

Hareragout 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1,5 kg hare
¾ l. rødvin
20 peberkorn
5 enebær
1 gulerod
2 stængler blegselleri
1 løg
2 fed hvidløg
50 g smør
2 spsk olivenolie
2 ½ dl cremefraiche
1 skive honningkage

Del haren i passende stykker og fjern de grove sener.
Lav en marinade af rødvinen, de istandgjorte grønsagerne i grove tern, peber og enebær og læg haren i marinaden i mindst 24 timer, gerne længere.
Tag kødet op, tør det og brun det i fedtstoffet ved kraftig varme på
alle sider.
Hæld den siede marinade over, ladrød koge op og lad harestykkerne blive møre. Det tager ca. 35 minutter.
Rør nu honningkagen i saucen, smag den til med salt og peber og jævn
med Maizena rørt ud i koldt vand. saucen må gerne være godt pebret.
Rør til sidst cremefraiche i. Farven kan evt. justeres med lidt kulør.
Læg harestykkerne tilbage i saucen og anret i en dyb skål.

Tilbehør:
Server med båndnudler og grøn salat med flødedressing.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.015 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her