12 dl  vand 
4 dl  mælk 
¾ kg  kyllingefilet 
½ kg  små skrællede Vildmose-kartofler 
¼ kg  store "mose-kartofler" skåret i terninger 
½ kg  røde kartofler skåret i terninger 
2 majskolber delt i 2 (eller 250 gram majs) 
1 stilk bladselleri 
½ hakket løg 
½ hakket rødløg 
½ hvidløg delt i pillede fed 
1 bundt persille 
½ bundt koriander, hakket 
4 snittede forårsløg 
Salt og peber 
Aji-sauce: 
½ løg 
½ forårsløg 
2 spsk  hakket koriander 
½ rød chili uden kerner 
2 tsk  cidereddike 
1 spsk  olivenolie 
Salt og peber 
Tilbehør: 
1,5 dl  cremefraiche 
1 dl  kapers uden væde 
2 avocadoer i både 
Kom alle ingredienserne til aji-saucen i blenderen og hak dem hurtigt sammen. Smag til og hæld saucen op i en skål. Tag en stor gryde og kom vand, mælk, de 3 slags kartofler, selleri, begge slags løg og kyllingefileterne i. drys med salt og peber og lad det hele simre i ca. 45 min. 
Tag kødet op og kom majs, forårsløg, koriander og persille i og lad det koge med i ca. 10 min. Mos kartoflerne ud med et piskeris eller lignende. Smag til med salt og peber. 
Skær kødet i strimler og server i eller til suppen. 
Kom kapers og avocadobåde i en skål og server dem til suppen sammen med aji-saucen og cremefraiche. 
Server suppen i skåle og lad gæsterne selv komme garniture i, som de har lyst.