Logo

Karrysuppe med rejer og kokos

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Suppen er inspireret af Hongkong, hvor suppen serveres som hovedret med en stor skefuld friskkogte ris i tallerkenen, hvorefter suppen fordeles omkring risene.

Suppen er inspireret af Hongkong, hvor suppen serveres som hovedret med en stor skefuld friskkogte ris i tallerkenen, hvorefter suppen fordeles omkring risene.

 

2 tsk rød karrypasta (almindelig karry kan også bruges)

1 frisk chili (uden kerner)

1 fed hvidløg

10 g frisk ingefær (eller ½ tsk stødt)

2 tsk koncentreret tomatpure

½ spsk olie

1 dåse kokosmælk

4 dl bouillon

4 forårsløg

200 g rejer

salt og peber

 

Karrypasta, chili, hvidløg, ingefær samt tomatpure svitses i olien.

Kokosmælk og bouillon tilsættes, og suppen skal have lov til at stå og småsimre i ca. 5 min.

Suppen skal smages til med salt og peber.

De fintsnittede forårsløg og rejer tilsættes, og suppen serveres med det samme.

Serveres evt. med koriander og frisk brød til.

TILBEHØR: Frisk koriander og brød

--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 3.483 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her