Logo

Ischokolade med mint

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 spsk drikkechokolade
4 dl kold mælk
1 ½ dl yoghurt naturel
½ tsk pebermynteessens
4 kugler chokoladeis
Evt. mynteblade til pynt

Drikkechokolade varmes langsomt op under omrøring sammen med 1 ¼ deciliter af mælken.
Når det nærmer sig kogepunktet tages det af varmen og hældes i en kold skål og piskes sammen med resten af mælken, yoghurten og pebermynteessensen.
Hæld drikken i nogle høje glas og kom en kugle chokoladeis i hvert glas.
Pynt med mynteblade og server.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.822 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her