
1 lille fennikelknold 
2 æbler 
citronsaft 
¼ romaine- eller icebergsalat 
1 håndfuld tørrede tranebær 
1 dl hasselnødder 
Dressing: 
1 spsk. honning 
1 tsk. sennep 
1 spsk. citronsaft 
3 spsk. olie 
salt og peber 
evt. 4 store plastikglas 
Tilbehør: lunet flute og evt. grissini. 
 
Skær fennikel en i supert ynde skiver. Skær æblet i tynde både. 
Dryp citronsaft på fennikel og æble. Skær salaten i tynde strimler. 
Bland fennikel, æble, salat og tranebær sammen. 
Rist hasselnødderne let på en pande og gnid skallen af dem i et klæde. 
Bland dem i salaten. Fyld salaten i plastikglas. 
Pisk dressingen sammen og dryp den på salaterne. 
 
Tips: Salaten bliver også lækker tilsat mild blåskimmelost.