Logo

Frikadeller "Døde"

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder


400 g kogt kød
1 løg
2 æg
100 g røget flæsk (bacon)
2 sk franskbrød
peber, salt
 
Kødet hakkes i en kødhakker ( kan også skæres i mindre stykker og køres i
foodprocesor eller blender, hvis den er skarp nok.) sammen med flæsket og
løget.
Franskbrødet udblødes i vand, trykkes af og røres i farsen sammen med
æggene.
Peber og salt efter behag, det er meningen at de kan spises sådan, men jeg
vil nok foretrække lige at give dem en hurtig tur på panden, 1 min på hver
side.
Der serveres stuvede bønner eller grønærter og gulerødder. og selvfølgelig
kogte kartofler.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.277 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her