Logo

Pommes Gratin en minute

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Store, skrællede Allumetteskårne kartofler (kartofler skæres på allumette-jern eller skæres i firkantede blokke og derefter i strimler på tændstiktykkelse) blancheres hurtigt, skylles kolde, aftørres. Ved servering sauteres kartoflerne i smør med hakket hvidløg og monteres med nedkogt piskefløde eller flødebechamel, gratineres.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.348 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her