Logo

Svinekotelet med paprikasauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Svinekotelet med paprikasauce 


Saucen er fyldt med løg og peberfrugter og er derfor både sauce og tilbehør på en gang.

2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 20 min. Koge/stegetid: 15 min.

 

#

2 svinekoteletter

salt og peber

1-2 peberfrugter

1 løg

1 fed hvidløg

½ spsk olie

2 tsk paprika

1 spsk konc. tomatpuré

2½ dl bouillon

1 dl fløde 9%

1 spsk majsstivelse

 

Tilbehør: kogte kartofler eller kartoffelmos

*

 

Krydr koteletterne med salt og peber.

Rens peberfrugterne, og snit dem fint.

Pil løg og hvidløg, og snit dem fint.

Brun koteletterne på en varm pande med olie.

Tag dem af panden.

Steg løg, hvidløg og peberfrugter på panden i ca. 5 min. under omrøring.

Tilsæt paprika, tomatpuré og bouillon.

Lad det koge igennem, tilsæt fløde rørt op med majsstivelse, og giv det et opkog.

Smag til med salt og peber.

Læg koteletterne i saucen, og lad retten simre i ca. 8 min.

Server med det valgte tilbehør.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.090 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her