Logo

Koteletter i fad 8

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

6 nakkekoteletter
lidt fedtstof
½ l fløde
1 dl ketchup
½ dl vand
1 løg
salt, peber
Tilbehør: kogt pasta, salat eller flûte.
 
Koteletterne bankes "let" flade, krydres med salt og peber.
Steges i fedtstof på panden til de er lysebrune.
Lægges i ovnfast fad, hakket løg svitses på panden til de er lysebrune,
fløden, vand og ketchup tilsættes og koges ind til en jævnt sauce.
Hældes over koteletterne, og sættes i ovnen i ca. 20 min.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 743 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her