Logo

Æblekage med kanel - vegetar

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Til en stor tærteform:
3 æg
150 g rørsukker
4 store æbler
225 g hvedemel
3 tsk bagepulver
korn fra en halv stang vanille

Pynt:
1 æble
1 spsk rørsukker
1 tsk stødt kanel
korn fra en halv stang vanille
8 finthakkede mandler

Tilbehør:
1 bæger kvark
0,5 - 1 dl skummetmælk
 

Pisk æg og sukker godt.

Fjern kernehusene fra æblerne og skær dem i tern - skrællen kan bevares, hvis det er ubehandlede æbler.

Vend æblestykkerne i æggeblandingen sammen med hvedemel og bagepulver.

Hæld dejen i en tærteform.

Bland sukker, kanel, vanillekorn og mandler og drys det over dejen.

Afslut med ét æble skåret i tynde skiver uden kernehus.

Kagen bages ved 200°C i ca. 40 minutter.

Bliver kagen mørk, inden den er færdig, kan man lægge er stykke bagepapir over.

Afkøl kagen, og server den med kvark rørt med pisket skummetmælk.

Brug en en stavblender, hvis du vil piske skummetmælken lidt tyk og cremet - i så fald skal mælken være iskold.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.237 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her