
 
4 portioner
#
1 ds flåede tomater
1 flûte (50 cm)
25 g smør
1 finthakket løg
1 fed knust hvidløg
1 spsk tomatketchup
1 tsk tørret basilikum
¼ tsk groft salt
Friskkværnet peber
100 g skinke i tynde strimler
100 g mozzarella ost
* 
Hak tomaterne groft og hæld dem til afdrypning i en sigte. 
Skær flûten i 4 stykker og del dem på langs. 
Smør de 8 halve stykker brød med smør. 
Bland de afdryppede tomater med løg, hvidløg, tomatketchup,  basilikum, salt og peber. 
Fordel tomatblandingen over flûtestykkerne. 
Læg herpå skinke og ost. 
Gratiner de 8 pizzabrød i ca 10 minutter ved 225°C midt i ovnen. 
Tips: I stedet for flûte kan man bruge pitabrød.