Logo

Kyllingetærte 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

6 plader butterdej
500 g kylling i tern
200 g skinke i strimler
2 peberfrugter
6 forårsløg
MEGET tyk opbagt sauce lavet af 150 g margerine, hvedemel og mælk.
 
Kyllingen brunes på en pande, og kommes op i den opbagte sauce, sammen med skinkestrimlerne.
Peberfrugterne renses og skæres ud og kommes op i saucen, forårsløgene skæres ud og kommes i til sidst.
Butterdejen rulles ud og 4 af pladerne bliver lagt i bunden af et smurt ovnfast fad derefter kommes saucen i ot tilsidst dannes der et låg af de 2 sidste butterdejsplader.
Tærten bages i en forvarmet ovn ved 200°C i ca. 45 min.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.755 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her