Logo

Kalkun-kebab

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

600 g hakket kalkun
2 små æg
2 spsk olie
½ tsk cayennepeber
1 tsk finthakket, grøn chili - uden kerner
1 ½ spsk stødt spidskommen
salt
4 spsk hakkede cashewnødder
2 spsk hakket løg
2 spsk fintrevne, frisk ingefær
1 lille håndfuldfriske korianderblade
⅔ tsk garam-masala

Rør kalkun, æg, olie, krydderier og salt godt sammen.
Hak cashewnødder, løg, ingefær, chili og korianderblade fint, og rør det i farsen, sammen med garam-masala.

Form farsen til fire boller og sæt dem på spid.
Med en fugtig hånd formes kebaben til en pølse på hver af spiddene.

Steg spiddene over grillen eller i ovnen ved 200 º i 8-10 minutter.
Serveres med brød og Cachumber Salat.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.455 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her