Logo

Snegle i chablis

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

48 kogte snegle
48 sneglehuse
2 skalotteløg
1 dl chablis (hvid bourgogne)
1 stk kødekstrakt
200 g smør
2 fed hvidløg
2 bdt persille
salt
peber
reven muskat

Lad sneglene dryppe af. Gem lagen.
Pil løgene, og hak dem fint.
Hæld dem i lagen med peber og chablis.
kog det ind til det halve ved svag varme.
Tilsæt kødekstrakt.
Rør smørret blødt.
Tilsæt finthakket løg, persille og presset hvidløg.
Smag til med salt, peber og muskat.
kom lidt lage i hvert sneglehus, derefter en snegl, og tilsidst et låg af kryddersmørret.
Sæt sneglene med åbningen opad i sneglepanden eller i en bradepande i et tykt lag salt, så de ikke vælter.
Varm dem i ovnen ved 200 º i ca 15 min.
Server sneglene med varme flûtes og chablis.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.017 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her