Logo

Marinerede peberfrugter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 gule peberfrugter
2 røde peberfrugter
1 stor salatløg
½ dl vineddike
2 ½ dl let olivenolie
halvtykke skiver fetaost

PYNT:
løgringe
persille

Peberfrugterne bages i ovnen ved 200ºC i ca. 30 minutter, de vendes jævnligt undervejs. De skal mørne, og skindet skal blære op og løsne sig. De må gerne blive lidt sorte undervejs, men ikke over det hele.
De bagte grønsager lægges i en skål med koldt vand, og man løsner forsigtigt skindet med en lille kniv eller fingrene, eventuelt under den kolde hane. Del frugterne i 4 dele, læg dem i en skål, snit løget i fine skiver og læg det over. Pisk olie og eddike sammen, hæld det over og stil hele herligheden kold, gerne to til tre dage før det skal spises.
Ved servering lægger man peberfrugterne over halvtykke skiver af fetaost, og pynter med lidt løgringe og persille.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.358 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her