Logo

Røget hellefisk i butterdejsstang

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

425 g frossen butterdej
100 g røget hellefisk
200 g champignon, i skiver
1 finthakket løg
200 g Pikant-ost

Champignon og løg svitses i en gryde. Pikant-ost tilsættes og smeltes med. Butterdejspladerne lægges ovenpå hinanden og udrulles i ca. 25 x 35 cm. Fyldet fordeles på midten. Hellefisken skæres i tern eller strimler og lægges ovenpå fyldet. Enderne bukkes ind, og de lange sider skæres i strimler på skrå. Strimlerne lægges over hinanden (skiftevis højre og venstre). Pensles med æg. Bages i ovnen ved 200 º i 30-35 min.

Serveres med salat.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.558 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her