Logo

Grønærtesuppe med skinke

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g grønærter, frosne
2 spsk hakkede løg
50 g smør
4 dl hønsebouillon af terning
6 dl mælk
125 g kogt skinke
1,2 dl yoghurt naturel

Tø ærterne så meget op, at den ene pose kan moses med en gaffel. Smelt 50 g smør i en gryde og damp de hakkede løg.
Tilsæt de mosede ærter samt mælk og bouillon.
Bring suppen i kog, skru ned og lad det simre i 10 minutter.
Tilsæt de hele ærter og den finthakkede skinke.
Smag til med salt og peber.
Lige inden serveringen røres yoghurten i.
Suppen serveres varm.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.983 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her