
 
svineribben 
rejer 
bee hoon 
små løg 
hvidløg 
porrer 
1 tsk salt 
1 tsk vetsin 
kinesisk soya 
peber 
En gryde med vand bringes i kog, hvorefter svinekødet og benene kommes i og koges til kødet er mørt. 
Kødet tages op, men benene skal blive i suppen. 
Varm en pande med olie og steg rejerne sammen med hvidløg. 
Tilsæt lidt vand og lad det koge på panden i ca. 1 min., hvorefter rejerne tages op. 
Hæld suppen fra panden over i den anden suppe. 
Løget snittes og ristes på panden. 
Sæt "bee hoon"-ene i blød i koldt vand. 
Tilsæt salt, peber, vetsin og soya til suppen, og lad den koge igen og "bee hoon" tilsættes og koges et øjeblik, hvorefter der slukkes. 
"Bee hoon"-ene tages op på en dyb tallerken i passende portioner. 
Kødet skæres i skiver og kommes på sammen med rejer, ristede løg og snittede porrer. 
Til sidst hældes suppen over. 
Tips: Vetsin er det samme som "Det 3. Krydderi"