Logo

Stegt foie gras på æblemedallion med sky af druer med timian

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 personer

# Ingredienser 
500 g foie gras af and
1 stort æble
150 g halverede stenfri blå druer
2 dl reduceret kalvesky
½ dl reduceret druesaft, evt. Vin cotto
½ bdt timian

* Tilberedning 
Soigner foie gras'en og skær i 4 tykke skiver.
Skær æblet i 4 tykke skiver og stik kernehuset ud.
Med en æbleudstikker stikkes ker­nehuset let og elegant ud først!
Steg æblerne gyldne, men stadig rå, i lidt smør sammen med rigeligt med timian­blade.
Reducer kalveskyen med Vin cotto til passende konsistens og tilsæt druerne.
Steg foie gras-skiverne gyldne på begge sider og rosa indeni på en tør pande.
Anret foie gras'en på æblemedallionen sammen med druesauce.
Server straks.
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.471 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her